Skocz do zawartości

BMW f20 SPORT - zmiana zwykłych lamp na bixenon lub Led

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Zastanawiałem się nad zmianą lamp w F20 wersja sport 2013 r. ( te wersje miały zwykłe lampy z przodu ) na LED lub bixenon. Bawił się ktoś w taką zmianę? Jak to wygląda cenowo i dużo jest z tym zabawy?

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Najlepiej kupić kompletne lampy, nie bawić sie w skłądaki bo może cos ze sobą nie zagrać. Koszt całej operacji około 7000 zł.

Witam,

Również planuje wymienić reflektory z halogenowych na LED Adaptive w F21 2017.

Na OLX spokojnie można wyrwać komplet takich reflektorów za 3000 zł, używane, czy mógłbyś rozwinąć koszt aż 7000 zł ? Co się na to składa ?

Z góry Dziękuje :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ceny masz takie jak ktoś Ci powie. Jeden zrobi za 4 jeden za 10 a drugi za 30tys. Roboty z tym dużo nie ma ale trzeba robić sumiennie i nie iść na skróty
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Hej, odświeżając temat oddałem lampy do serwisu zajmującego się modyfikacją lamp i wyszły na prawdę super. Całość bardzo ładnie się prezentuje, a jakością na prawdę jestem zaskoczony. Na duży plus bardzo jasna soczewka i zasięg widzenia ( bez porównania na zwykłych lampach ) + ładne ringi. Całość wyszła mnie coś koło 2500 zł. Gdyby ktoś chciał to mogę dać namiary na firmę, bo nie wiem czy na forum można. Jedyne zastrzeżenie to, że jedna lampa nie była szczelna całkowicie i parowała, ale znalazłem problem i go zlikwidowałem.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, odświeżam temat

Dasz mi namiary na serwis który Ci to zrobił? Też planuję coś takiego :D Prosiłbym o zdjęcia jeżeli można :)

• 2 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...