Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
"Autoryzowany serwis" w większości przypadków albo nawet zawsze :) jak wycenia szkodę typu gradobicie to wszystkie elementy metalowe-poszycia są nowe + koszt wymiany który mały nie jest, bo roboczo-godziny muszą się zgadzać :mrgreen: .
Opublikowano

Nie dyskutowaliśmy o uszkodzeniach auta tylko o polaryzacji tworzyw sztucznych i odcieniach lakieru. Jakbym chciał być złośliwy to bym napisał , podłogę bagażnika po gradobiciu sprawdzać? Ale nie jestem złośliwy...

A auta bym nie skreślał bo jest możliwe że zostało naprawione bez lakierowania.

Opublikowano
Nie dyskutowaliśmy o uszkodzeniach auta tylko o polaryzacji tworzyw sztucznych i odcieniach lakieru. Jakbym chciał być złośliwy to bym napisał , podłogę bagażnika po gradobiciu sprawdzać? Ale nie jestem złośliwy...

bez lakierowania szkoda na 120000 tys zl ??? ja to sb wyobrażam tak ze snieg to w srodku mozna bylo lopatami wywalac ? :P

Opublikowano
"Autoryzowany serwis" w większości przypadków albo nawet zawsze :) jak wycenia szkodę typu gradobicie to wszystkie elementy metalowe-poszycia są nowe + koszt wymiany który mały nie jest, bo roboczo-godziny muszą się zgadzać :mrgreen: .

Tylko ze nie ma żadnych wpisów o naprawach w aso :mad2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
bez lakierowania szkoda na 120000 tys zl ??? ja to sb wyobrażam tak ze snieg to w srodku mozna bylo lopatami wywalac ? :P

Skąd wziąłeś szkodę na 120 milionów zł....?!?!? :shock: :shock: :shock:

Opublikowano

Skąd wziąłeś szkodę na 120 milionów zł....?!?!? :shock: :shock: :shock:

bez tys :mad2:

Opublikowano

Zaraz zaraz...szkoda wyceniona na 27 tys euro czy naprawiony za tyle?

Zasadnicza różnica.

Piszesz że nie było naprawy w ASO....czyli było tak

Szkoda -wycena-wypłata odszkodowania za całe auto, a samochód na plac ubezpieczyciela-zakup do Polski- naprawa być może detailingowa.

Opublikowano

Zaraz zaraz...szkoda wyceniona na 27 tys euro czy naprawiony za tyle?

Zasadnicza różnica.

Piszesz że nie było naprawy w ASO....czyli było tak

Szkoda -wycena-wypłata odszkodowania za całe auto, a samochód na plac ubezpieczyciela-zakup do Polski- naprawa być może detailingowa.

Wydaje mi sie że jesli szkoda byla wyceniona na 27tys euro to to raczej nie bylo kilka rys i wgniotek na dachu i masce

Opublikowano
W każdym bądź razie potem by było trudno odsprzedać auto ,które mimo wszystko ma zapisaną w historii szkodę za 29k €. A samochody coraz droższe to i ludzie coraz częściej kupują raporty.
Opublikowano

Nie powiedziałbym ze ciężko sprzedać auto z naprawą wycenioną na 29 tys Euro

Bmw to specyficzny obiekt pożądania Mariuszyn, Sebixów i Marcinków

Jak sportowy dwudzwiowy to wejdzie aż miło byle dać mu utargować coś znacząco

Opublikowano
Nie powiedziałbym ze ciężko sprzedać auto z naprawą wycenioną na 29 tys Euro

Bmw to specyficzny obiekt pożądania Mariuszyn, Sebixów i Marcinków

Jak sportowy dwudzwiowy to wejdzie aż miło byle dać mu utargować coś znacząco

Boje sie raczej ryzykować z tym autem