Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam taki problem w mojej 750iL 2006 r. po lift. Rano na zimnym silniku skrzynia brzydko chodzi tj wsteczny drzy auto i jest uczucie jakby ciągło...przezuca z jedynki na dwojke i z dwójki na trójkę bardzo brzydko szarpie i ślizga...jak nagrzeje się to niby duzo lepiej chodzi lecz jak chce przycisnąć to tez na tych biegach mocno szarpie i czasem biegu nie chce zmienić...wsteczny czasem na cieplym drzy autem...druga sprawa to zawieszenie...auto siedzi prawy tył chyba bardziej niż lewy.auto bardzo pływa kazda dziura jak na trampolinie...nadmienię że kupilem auto z trzy tyg temu i był tam dużo mniejszy akumulator już jest prawidłowy lecz nie byłem jeszcze na komputerze może to ma związek? Proszę o pomoc i o podanie namiaru na kogoś kto zna się na tych sprawach w tych BMW z okolic Opola Oławy ew Wrocławia. Ktoś kto nie naciaga na robote nie potrzebnych rzeczy. Dzieki i pozdrawiam
Opublikowano
W kwestii skrzyni najprawdopodobniej będzie Cię czekać wymiana konwertera. Co do pływania jak na trampolinie pomoże wymiana amortyzatorów na nowe. Jeśli masz nivo i edc to ktoś doskonae wiedział czemu auto sprzedaje ;)