Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Mam problem. Muszę wymienić tylny łącznik elastyczny wału napędowego z tyłu, ten przy dyferencjale. W aucie siedzi automatyczna skrzynia biegów. Wg wykazu część, która mnie interesuje to część nr 10. Pod nr 10 mam dwie pozycje - jedna ma rozstaw otworów 105 mm, natomiast druga 96 mm (w zestawie tuleja centrująca i inne śruby). Dodatkowo jest opis "See PuMA measure 35464351" - wiem, że jest to baza problemów/usterek/wad, które nie są nam dostępne. Czy jestem w stanie bez demontażu stwierdzić jaki łącznik powinienem wybrać? Może wiecie coś więcej na ten temat?

http://www.catcar.info/bmw/?lang=en&l=c3Q9PTcwfHxzdHM9PXsiMTAiOiJNYXJxdWUiLCI1MCI6IjEyMGQoV0JBMUMzMTA2MEU4OTE1MDUpIiwiNjAiOiIyNiBEcml2ZSBTaGFmdCIsIjcwIjoiMjZfMDI0MSBGbGV4aWJsZSBkaXNjc1wvY2VudHJlIG1vdW50XC9pbnNlcnQgbnV0In18fGJtdD09Qk1XfHxicD09UHx8ZnY9PVZUfHxiYj09RjIwfHxtb2RlbD09MTIwZHx8c21vZGVsPT1TSHx8ZW1vZGVsPT01IGRvb3JzfHxyZWc9PUVDRXx8aWNvPT0yNzAwMDV8fHZGb3JtPT1KUEd8fGYwMT09THx8ZjAyPT1OfHxmMDM9PTIwMTF8fGYwND09MTB8fGlkPT01MzYyNXx8Z3JwPT0yNnx8c3ViZ3JwPT0yNl8wMjQxfHxpbWc9PTMwNTIyOA%3D%3D

VIN: WBA1C31060 E891505

Pzdr,

Sebastian

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Po vinie wychodzi 96mm średnica otworu.

Dzięki - taki też zamówiłem i wszystko pasuje.

Napisałem też do BMW i dostałem szybką odpowiedź na maila z nr części jaki potrzebuję, więc w ogóle gitara.