Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

szukam auta dla siebie i spotkałem się z czymś dziwnym.

Samochód F32 440i z 2016 silnik B58M. Klient twierdzi, że podnosił moc w ASO (zrobiony jakiś mod) na 490km.

Czy spotkaliście się kiedykolwiek z czymś takim? Moc podniesiona dodatkowo w ASO o 50%?

Dla mnie brzmi to jak jakaś ściema ale może się mylę. Z góry dzięki za informacje

Opublikowano

Po dalszej rozmowie wyszło, że auto ma power kita włożonego w aso + zrobiony chip.

Teraz pytanie czy auto które ma 490km i jest 440i wytrzyma takie obciążenia czy za chwilę będzie silnik / skrzynia do wymiany. Przejechane 50k

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
B58 to bardzo podatny na mody silnik, przy świadomej eksplotacji nic mu nie powinno być.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
No właśnie, jest jakiś wykres ? Czy to na słowo honoru ktoś powiedział :)
Opublikowano

Dostałem coś takiego, więc nie wiem co o tym myśleć :). Osobiście jest mi to obojętne czy będzie 400 czy 490 tylko żeby auto nie było zajechane

http://imgurl.pl/img2/969372076412538064576848161040377592152064n_5ebece379e647.jpg