Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Cześć,

Prezentuję Wam mój wynalazek, który powstał po tym jak zobaczyłem u siebie pod maską coś takiego:

97lwC3c.jpg

Przez te otwory na podłużnicę leci syf prosto z wnęki koła, jest dramat!

aXyeZmq.jpg

No nie można sobie na to pozwolić. :lol: Poświęciłem trochę czasu na projekt 3D, później drukowanie prototypu, przymierzanie, ponowne drukowanie i udało mi się dojść do takiego produktu:

e4NFQQM.jpg

Po ponad roku użytkowania, plastik bez żadnych uszkodzeń ani problemów:

TeoTd8w.jpg

XvuSDUV.jpg

Zaślepki wyglądają tak:

7CBggt9.jpg

08KlCxe.jpg

Niestety otwory mają bardzo specyficzny kształt, nie da się tego łatwo "załatać". Moje zaślepki też mają minimalne "luki", jednak efekt jest bardzo dobry. Wykonane są z plastiku.

Wydrukowałem już dwie serie testowe i na razie nie było reklamacji. Zastrzegam jednak że produkt jest wciąż w fazie rozwojowej, mogą się zdarzyć małe ubytki z powodu technologii (druk 3D).

Jeżeli ktoś jest zainteresowany, zapraszam do kontaktu przez wiadomość prywatną. Koszt przesyłki paczkomatem lub listem poleconym to 55zł za komplet. Pierwsze komplety wysyłam w tym tygodniu, jeżeli będzie wielu chętnych czas oczekiwania może się wydłużyć.

Osobiście na tym nie zarabiam, raczej sprawdzam czy będzie zainteresowanie. :)

Edytowane przez aaben
3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Popieram takie inicjatywy, poszlo na priv. Dzieki
  • 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Może podrzucił byś projekt jeśli nie chcesz na nim zarabiać z chęcią sam wydrukował bym coś użytecznego na swojej drukarce 3D.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zarabiać to trochę dużo powiedziane, choć już jeden taki był który próbował użyć tych projektów i nawet miał aukcje na allegro. :)

Będę zamawiał dodruk tych zaślepek, proszę o PM wszystkich zainteresowanych z informacją o liczbie kompletów.

3A0jS9b.png