Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Może ktoś z Was ma ,używa i może coś polecić.Poszukuje routera z modemem do auta,może być na USB czy gniazdo zapalniczki.Ważne abym po wejściu do auta i gdy router dostanie zasilania(czyli odpalę auto) automatycznie się włączał ,łączył z internetem i udostępniał go po WiFi.Jest wiele modeli Huawei,ale większość trzeba włączać z palca co jest dla mnie bez sensu ponieważ tak samo mogę sobie włączyć hot-spot w telefonie.A Ja chce mieć coś automatycznego.

Mini Cooper S R53 '06 @220 KM

BMW E87 118d '06 @ 163 KM

Opublikowano
Mam taki modem Platinet LTE. Podstawowe funkcje ogarnia, nie ma przycisków - włącza się po podaniu zasilania (modem ma format dongla USB).
Opublikowano
Ja mam sprzęt od "plusa" z napisem "cyfrowy polsat" odkupiłem od kogoś na olx za 59 zł. Jest modem LTE w postaci pendriva i router dwr-116 od d-linka zasilany jest napięciem 5v (gruby bolec). Podłączony do ładowarki do telefonu. Wszystko schowane i działa BEZOBSŁUGOWO.