Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem pozdrawiam wszystkich

mam problem z szybą pasażera w moim aucie bmw f20 116d .kupiłem auto i nie było problemu aż do teraz gdy zamykam szybę pasażera przód szyba zamyka sie i ponownie otwiera do połowy .Pomyślałem że ma ciężko posmarowałem rozebrałem złożyłem i nic .zamuwiłem na allegro drugi mechanizm i po założeniu ten sam problem . w sumie dwa pytania do rozwiązania co moge zrobić jeszcze i ato to van z tyłu szyby również nie działają ale słychać takie pik gdziesz z tyłu prosze o jakąś podpowieć czytałem już pare postów ale nic mi nie przychodzi do głowy, wcześiej miałem problem z cupe a teraz powtórka z histori

Opublikowano
tak czworo drzwi też myślałem o tym zabezpieczeniu ,czy ono jest przy silniku czy z tyłu bagażnika .jak miałem cupe miałem problem z uchylaniem teraz znowu to .jeden mechanik powiedział że musze kupić nowy mechanizm i nie będzie problemu auto z 2011 roku w nowej budzie
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam . Jestem tu nie długo pozdrawiam wszystkich. Moja furka to 114 i rok 2013 . Jeżdżę już od roku i nie było problemu dopóki nie otworzyłem szyby od strony pasażera chodzi głośno przy otwieraniu i jeszcze głośniej przy domykaniu sprawdziłem podnośnik i linki i prowadnice nie uszkodzone silnik się kręci ale odgłos jest inny jak z prawej strony tak jakby coś przystawiało ale co proszę o poradę. Pozdrawiam wszystkich....