Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wam

czy ktoś z Was może się orientuje od czego jest kabel, który idzie do gniazda oznaczonego czerwonym kółkiem na zdjęciu i dokąd ten kabel idzie? I co to za kabel, nazwa, numer?

GetProductPicture

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Daj zdjęcie tabliczki znamionowej to rozszyfruje .
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z vinem będzie łatwiej ,ale chodziło o zdjęcie z modułu z tym gniazdem jeśli jest na nim naklejka z nr itd .
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Trudno to zlokalizować - młode auto nie ma wszystkich opisów i schematów .

https://www.newtis.info/tisv2/a/de/g20-330i-xdrive-lim/

Co na pewno - jest to gniazdo antenowe jedno z tych :

Telematic

Do wzmacniacza antenowego

Radio DAB

TV

https://www.newtis.info/tisv2/a/de/g20-330i-xdrive-lim/1VndMacvvS

Nie ma pewności że to jest właściwy schemat .

Napisz coś więcej , co nie działa lub przeprowadzasz modyfikacje .

Opublikowano
Problem jest taki, że nikt nie wie co to jest. W BMW też nie wiedzą - ustalają. Elektronik twierdzi, że to kabel Blueetoth audio 50 omh, 3mm średnicy i to wszystko co wiem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mało informacji napisałeś i trudno Ci pomóc , co w aucie nie działa ? radio ? SOS ?

Te gniazda są na pewno antenowymi - jak napisałem wcześniej .

Bluetooth jest wpięty z przodu do radia .

Opublikowano
Obecnie nie jestem w stanie ustalić co nie działa. Auto jest naprawiane, a ja zabrałem tylko moduł żeby spróbować dokupić urwany kabel, tylko nikt nie wie co to za kabel
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To jest sama obudowa , kliknij na Allegro „FAKRA” .