Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam pisze w takiej sprawie ponieważ posiadam felgi 17cali ET20 7.5J mam na nich oponki 225.50.17 dużo jeżdżę po kiepskich drogach i mam dość się szarpania z kierownica zastanawiałem się nad wymiana opon z 225.50.17 na 215.55.17 może ktoś przerabiał wypowie się jak to wygląda. W poprzedniej E60 miałem 16.225.55 jeździło się że tak powiem w miarę nie było tragedii. Dlatego rozważam też zmianę felg nie wiem w co lepiej lepiej zainwestować. Nowe F-KI jeżdżą na 205.60.16
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

16 chyba nawet nie wejdą do e60.

Jak masz nie taki komfort na najmniejsze feldze - największym profilu opony, to szukaj gdzie indziej usterek, bo połowa polaków jeździ na wybitym zawieszeniu do granic możliwości.

Opublikowano
Czemu nie wejdą 16 poprzednia E60 miałem na felgach 16 cali obecnie mam 17 calowe. Co do zawieszenia po zakupie było auto sprawdzone wymieniłem tuleje na wachaczach odboje osłony tarcze klocki filtry oleje tył się trzyma zrobiona Geometri auto jedzie idealnie po normalnej drodze.