Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z radiem a właściwie z całym urządzeniem .Otóż po pierwszym w dniu odpaleniu działa normalnie do momentu wyłączenia i ponownego włączenia auta,wówczas sytem tak jakby się próbował załączyć widać napis BMW na wyświetlaczu i następuje reset i tak w kólko.Pacjent to Bmw 630 2006r. nawi Professional,czy ktoś miał taki problem
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

kolego,

niestey dość popularny problem w e63 i e60 na który nie ma prostej odpowiedzi.. U mnie działo się tak zazwyczaj kiedy popadał deszcz lub byłem po myjni- winowajcą okazaly się zatkane przewody odprowadzające wodę z szyberdachu - dostawała sie na modul bluetooth który wariował. Zamowilem pętlę światłowodowa z allegro i problem wyeleminowany. Jednak zazwyczaj pada jednoska pod radiem

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Mógłbyś rozwinąć problem odpływu wody z szyberdachu? U mnie podczas mycia auto otwiera się i zamyka naprzemiennie. Dzieje się tak losowo. Dodatkowo zauważyłem pogorszony odbiór radia FM
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mógłbyś rozwinąć problem odpływu wody z szyberdachu? U mnie podczas mycia auto otwiera się i zamyka naprzemiennie. Dzieje się tak losowo. Dodatkowo zauważyłem pogorszony odbiór radia FM

Każde auto na świecie się otwiera i zamyka podczas mycia jak lejesz strumieniem na drzwi jeśli ma keyless a kluczyk masz w kieszeni. Zostaw go w aucie i problem zniknie. Taka nowoczesna technika. A każdy szyberdach na świecie ma kanały odpływowe, które fachowy serwis (gdyby był robiony a wiadomo, że w starym aucie nie jest) co rok lub dwa sprawdza i czysci. Każda rura się zatyka. Jak się zatka to woda znajduje inne wyjście i może cos uszkodzić wewnatrz pojazdu. Na przykład moduł radia, BT czy coś innego.