Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema! Posiada ktoś spolszczenie które ma lektora w nawigacji? Mam w aucie to z chomika ale brak lektora mnie denerwuje i chciałbym sobie wrzucić z lektorem. Nie wierzę że nikt w Polsce nie ma tego żeby ktoś mógł sobie sam wrzucić w auto, każdy na forum tylko by każdego na kasę dymał a jak ktoś woli zrobić sobie coś samemu to zaraz zlatują się sępy żeby tylko od kogoś grosza wydłubać. Może ktoś ma odpłatnie odsprzedać te pliki żeby wrzucić sobie na płytę i samemu to zrobić? Może ktoś chce się nimi podzielić?
Opublikowano

hej

mam gdzies 2 softy - dostalem od znajomego, moge podeslac ale - nie robilem tego samemu, bo w miedzy czasie padla jednostka i odeslalem na naprawe i od razu mi wgrali polski jezyk z lektorem.

te 2 softy co mam - roznia sie lekko wielkoscia pliku - jesli chcesz zaryzykowac moge podeslac, ale robisz to na wlasna odpowiedzialnosc.

chodzi o ccc przedliftowa.