Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam może troszkę dziwne pytanie ale za co podnosicie na lewarku swoje f30? Myślałem aby lewarek wsadzić pod te klocki które są pod progami ale czy to na pewno dobry pomysł? :roll:
Opublikowano

te klocki mają prostokątny otwór i są właśnie miejscem na lewarek.

Bo chyba o tym mówisz co nie ?

PODKLADKA-POD-LEWAREK-GUMA-STOPKA-BMW-5-E60-E61

Ori lewarki BMW są dopasowane do tych otworów. Jeśli podnosisz żaba to do brze jest dokupić takie gumowe przejściówki z wystającym prostopadłościennym klockiem, który idealnie wejdzie w to miejsce.

O taką:

https://allegro.pl/oferta/guma-stopka-pod-lewarek-do-bmw-f21-f22-f23-e46-e90-8212081319?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_czesci_pla_czesci-samochodowe&ev_adgr=Cz%C4%99%C5%9Bci+samochodowe&gclid=EAIaIQobChMIgOGm88Gr5wIViY4YCh0KmAcuEAQYByABEgJlcvD_BwE

Opublikowano
Tak właśnie o to mi chodziło, oryginalnego lewarka nie mam dlatego bardzo dziękuję za linka do nakładki, zamawiam i w końcu mogę zmienić koła jak przyjdzie wiosna! Jeszcze raz Wielkie dzięki :D :D
Opublikowano
W którym miejscu podeprzeć auto? Planuję malować zaciski i chyba zostawienie samochodu na trzech kołach i żabie to średni wariant. Widziałem w sieci opcje z koziołkami, ale nie chciałbym wbić się z tym do środka...