Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. W czasie słuchania ( bardzo cicho ) i po wyłączeniu radia słychać "mruczenie" w okolicy radia - Czy to narmalne? Czy jednak po jakimś czasie wszystko "zamiera" POzdrawiam
Opublikowano

w opisie 525, czy e-39??

Pewnie chodzi o wiatraczek w panelu od climatronika, ktoś pisał ostatnio że to normalne i konieczne do prawidłowego działania klimy. Działa chyba przez 15 minut po zgaszeniu auta

Opublikowano

MAM 525TDI -1998 -- PO WYŁĄCZENIU SILNIKA SŁYCHAĆ "MRUCZENIE" - SPRAWDZĘ PO KILKU MINUTACH CO DALEJ

w opisie 525, czy e-39??

Pewnie chodzi o wiatraczek w panelu od climatronika, ktoś pisał ostatnio że to normalne i konieczne do prawidłowego działania klimy. Działa chyba przez 15 minut po zgaszeniu auta

Opublikowano

dzięki za odpowiedź

U mnie tez mruczał, trzeba rozebrac panel klimatronika i przesmarowac łozysko slizgowe wiatraczka.
Opublikowano

wiem ,ze pomyliłem oznaczenia - do tej pory zawsze było i - 535i - mam oczywiście 525TDS - pozdrawiam

MAM 525TDI

Tdi to w VW Group u nas jest TDS :!: