Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy pilota do webasto trzeba jakoś programować? Zawsze korzystałem z ustawień iDrive, ale w zestawie mam tez pilota. Nigdy z niego nie korzystałem. Teraz chciałem i nic, wymieniłem baterie na nowe i tez nic, nawet dioda na pilocie nie mrugnie. Co może być nie tak?
Opublikowano

Wymień baterie. Jeśli dioda zapali się na czerwono - musisz przyuczyć pilota za pomocą komputera. Koszt około 80-100 pln lub ASO - 550 pln.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Co przyciskasz na tym pilocie? Bo jeśli jest sprawny i wszystko robisz dobrze to czymś jednak powinien zaświecić nawet jeśli nie może się skomunikować z autem.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Przyciskałem wszystkie przyciski osobno, razem, na wszelkie sposoby, dłużej, krócej i nic się nie świeciło. Znajomy elektronik który rozebrał pilota stwierdził że pilot musiał być kiedyś sklejany tzw. kropelką i podobno jej opary i osad z czasem trwale uszkodziły układ wewnątrz pilota. Tak czy inaczej póki co pozostaje mi korzystanie z idrive załączając webasto.