Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o tył auta... tylne jego zawieszenie... :duh: :duh:

Byłem dzisiaj na diagnostyce ... "niby" wszystko posprawdzali .... ZERO luzów ... sprawdzili amorki i też nic ... 67% i 66% ...

ALE JEDNAK COŚ JEST ... !!!!!!!!!... objawy .... to głuchy stuk tak jakby coś uderzało o plastik czy blachę ... jak jechałem przez "kocie łby" przy hamowaniu również było słychać to dudnienie i to wielokrotnie ... stosownie do wibracji i nierówności ... nawierzchni .... ale wibrator, który sprawdzał amorki tego objawu nie ujawnił ... jak odbywało się badanie to zawieszenie było cichutkie ... :mad2: :mad2:

Co to może być co byście obstawiali ... :duh: :modlitwa: :cry2:

Takie sobie BMW by TTC Kraków ;-)

http://images21.fotosik.pl/401/c4c86dad2f2897d0.jpg

Opublikowano
moze w bagazniku kolo nie jest przykrecone? moze cos innego lata w bagazniku? czasem takie proste rzeczy sie zdazaja.sam sie kiedys denerwowalem na stuki, a okazalo sie ze pod kolem lezal kompresorek ktory sie tlukl o bude
Opublikowano
kiedyś w SC coś mi stukało przez jakieś 3 miesiące, a zawiecha była ok. ale jak zajrzałem pod pokrywe w bagażniku, to siedział tam słoik z dżemem :lol: