Skocz do zawartości

duzy komputer - ukryte funkcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jestem mowym urzytkowinikiem na bmw klub, ale betek mialerm kilka. obecnie mam e34 kombi z silnikiem 2,5 24v vanos. mam tez w nim pelny komputer. ale za chol... nie wiem cio w nim jest do czego. czy ktos mogl by mi napisac pokolei co oznacza poszczegolny guziczek. a druga rzecz to ... te ukruyte funkcje komutera. doczytaklem tu zeby wcisnac 100 10 wciskam pokazuje sie napis test wpisuje sume z daty np dzis 14.09 daje mi 23 tychodzi mi taki kekst (TE23) wciskam s/r i nic pozatym sie nie dzieje!!! a ha jak skasowac jakas temperature mam -37 i ni diabla nie idze tego skasowac...... prosze poraz pierwszy o pomoc!!! Adam
  • Członkowie klubu
Opublikowano
te ukruyte funkcje komutera. doczytaklem tu zeby wcisnac 100 10 wciskam pokazuje sie napis test wpisuje sume z daty np dzis 14.09 daje mi 23 tychodzi mi taki kekst (TE23) wciskam s/r i nic pozatym sie nie dzieje!!!

Wcisnąć 100 i 10 później 1 i 9 czyli test19 (TE19) i dopiero sumę daty - powodzenia.

Pozdrawiam, Mariusz

"Mario"

F11 Sophisto Grau

http://i59.tinypic.com/242j57c.jpg

Opublikowano
... napisz na PW - wieczorem zeskanuję Ci instrukcję dot . ustawiania kom. i opis wszystkich guzików , jak jeszcze coś to pisz , ja teraz uciekam .
* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano

Jezeli kumasz angielski, to masz tu sporo informacji na temat kompa. Jak odblokowac ukryte funkcje , zmnienic jezyk itp. Info dedykowane do kompa w e-32, ale daje rade rowniez w e-34. Zreszta, moze innym tez sie przyda.

Pozdro.

http://home.iae.nl/users/bts/obc.htm

Opublikowano
No koledzy!! nie powiem ale jako nowy urzytkownik jestem bardzo zaskoczony!!! na foum na allegro nikt mi nie odp konkretnie na pytanie tylko akies gdybanie i samochwalki..... super super super :) piwo dla wszystkich:) dziekuje bardzo za rady... mam nadzieje ze i moja wiedza tez sie kiedys komus tu przyda:) Adam