Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Chciałem dokupić/wymienić pare rzeczy w mojej Zetce.

Że, czasem pożyczam auto żonie- fajnie by było mieć taki fotel z pamięcią.

Czy orientujecie się czy się da i na ile łatwo wykorzystać takie fotele:

https://allegro.pl/oferta/fotele-fotel-przod-bmw-e85-e86-z4-skora-elektryczn-7774448648

przełożyć z moich tapicerkę (bo mam czerwoną) ew. matę i gąbki. i przełożyć przyciski z prawej do lewej strony?

Czy są jeszcze jakieś różnice w anglikach?

Jeśli w aucie nie miałem elektrycznych siedzeń- to czy nie będzie problemu z podpięciem? tam idzie po prostu 12v i cały "mózg" jest w fotelach- bo są te przyciski od pamięci ustawień- czy on to ma wszystko w fotelu- czy łączy się z jakimś modułem komfortu?

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

też miałem czerwoną tapicerkę z manualnym fotelem,po konsultacji w warsztacie BMW stwierdzono że trochę dużo przeróbek,u mnie nie ma instalacji do zasilania fotela,nie pamiętam niestety co oprócz foteli było jeszcze potrzebne,więc odpuściłem, a tapicerkę zmieniłem u tapicera na taką jaka się żonie podoba,bo te używane były w średnim stanie.

w poprzedniej z4 miałem elektryczne fotele,i do każdego kluczyka miałem ustawioną pamięć fotela,oprócz tego automatycznie z fotelem ustawiało się radio ,ogrzewanie i lusterka,ta tego nie potrafi :(

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich i pozdrawiam.

Posiadam fotele sterowane elektrycznie, lewy z pamięcią prawy bez pamięci.

Czy prawy z anglika z pamięcią będzie pasował bez przeróbek.

Fotele M pakiet.

Pozdrawiam.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Bez problemu, tylko panel wymień sterowania fotela na ten EU.