Skocz do zawartości

probem z nowymi lampami e36 compact

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkim i tym samym pozdrawiam pierwszy raz co kolwiek pisze i nie zabardzo jestem obeznany wtych postach jak sie to tworzy ale cza sie nauczyc:P :) problem mam taki iz chce sobie kupic lampy do przodu z takimi ringami ale sa dostepne do sedana ktore pasuja do compacta tylko ze nie pasuja jakies wtyczki i to cza przerobic a ja wtych sprawach nie kumaty i prosiłbym o jakas pomoc foty pomocnicze z gory dziex :)
Opublikowano
kiedys sie tez napalilem na te lampy angel eyes ale dopoki ich nie zobaczylem na zywo to nie wiedzialem ze oryginaly sa o niebo lepsze!! Wole stare. Tamte za mocno sie swieca i nie pasuja do BMW. Sa jak jakies swiecidelka na choince wg mnie. No chyba ze jak juz to te ktore maja czarny srodek w lampie. A co do dopasowania to powinny jak najbardziej pasowac.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
Tak nawiasem mówiąc to oczywiście że oryginalne lampy w compakcie są inne niż w sedanie, ale te z sedana dają sie podobno przypasować. I oczywiście żę wtyczki są inne!! Wiem bo rozbierałem taką lampę w E36 318 Touring 1998 a także w swoim compakcie.
Tomek
Opublikowano
zalezy w jakiej wrsji kompacta....ja ma najbogatrsza z calym mozliwym wypasem,jest nawet telefon a auto mam od nowosci i wtyczki sa takie same....taka okragla wkrecana z 4ma przewodami...