Skocz do zawartości

Zmiana z manuala na automat 530d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jak wygląda sprawa wymiany skrzyni z manuala na automat? tak dobrze napisałem, wiem że kazdy robi odwrotnie, ale ja chciałbym automat :D czy to ma sens?
Opublikowano
  • Autor
gdyby to było szablonowe e39, to bym tak zrobił, ale szkoda mi :) jaki koszt mniej wiecej ? z 5 koła?
Opublikowano
Chyba najbardziej opłacałoby się kupić tanio jakiegoś pewnego rozbitka lub jakiegoś rozszabrowanego, wtedy masz komplet części i nie będziesz biegał potem niepotrzebnie za jaką głupią śrubką. A po całej operacji resztę grata sprzedajesz a swoje części zaoferujesz jako przekładkę na manuala wraz z opisam jak to się robi. Masz wtedy zwroty kosztów i wcale to nie musi cię razem dużo kosztować.
Opublikowano
  • Autor
Chyba najbardziej opłacałoby się kupić tanio jakiegoś pewnego rozbitka lub jakiegoś rozszabrowanego, wtedy masz komplet części i nie będziesz biegał potem niepotrzebnie za jaką głupią śrubką. A po całej operacji resztę grata sprzedajesz a swoje części zaoferujesz jako przekładkę na manuala wraz z opisam jak to się robi. Masz wtedy zwroty kosztów i wcale to nie musi cię razem dużo kosztować.

Bardzo dobra sugestia :) to ma sens.. a angol chyba może być?

Opublikowano
Jeżeli w angolu oznaczenia biegów (P, R, N, D itd) są z tej samej strony (w EU są z lewej strony dźwigni i tryb Sport włącza się w lewo) to jak najbardziej
Opublikowano
  • Autor
ok, dziękówa... dosyć mam w tym klocku machania joyem :)
Opublikowano
Angol ma z innej strony napisy przy lewarku, ale to chyba tylko ta różnica.