Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na wolnych : bulbulbulbulbulbul....

ogniem: wwwwuuuuuuuuuuuuu....

hehehehehehe nie za bardzo mam czym nagrac :)

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
na wolnych : bulbulbulbulbulbul....

ogniem: wwwwuuuuuuuuuuuuu....

hehehehehehe nie za bardzo mam czym nagrac :)

Dzięki o właśnie takie nagranie mi chodziło :mrgreen:

Jest Sztos :lol:

male-bmw-2.png
Opublikowano

Modów ciąg dalszy...

Wleciały nowe siłowniki klapy...

Nowy filtr pylkowy oraz powietrza.

I ponieważ z moca jeszcze ciut pójdziemy to pompa wysokiego ciśnienia z b47 :twisted: 74bea2651011ca49gen.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Do silnika wpadł xado stage 1 maximum.

Kupiłem dragy. I takie cos wyszło.. trochę się slizga narazie więc po 3 próbach odpuscilem bo wychodzi podobnie za każdym razem.

d38b6f4688fb9377gen.jpg

0-100 1ft -6.19

400m 14.4 robiłem tylko 1 pomiar.

Opublikowano
Do silnika wpadł xado stage 1 maximum.

Kupiłem dragy. I takie cos wyszło.. trochę się slizga narazie więc po 3 próbach odpuscilem bo wychodzi podobnie za każdym razem.

d38b6f4688fb9377gen.jpg

0-100 1ft -6.19

400m 14.4 robiłem tylko 1 pomiar.

Skrzynia w trybie DS czy sam zmieniałeś biegi?

Opublikowano
Finalna wersja wydechu:

aa5169be11c37611gen.jpg

Prosta rura seria usunięcie środkowego tlumika pod koniec przejscie na 3" najprzyjemniej pracujący klekot jaki miałem. Standardowo Xtreme project.

Nagrałbyś jak to klekocze :D

Jaki koszt takiej zmiany? :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

koszt zmiany ponizej 1000zl

poniewaz sporo siedze w modyfikacjach hamulcow... sporo tez testuje roznych zamiennikow klockow i tarcz... testowalem klocki, textar, bosch, brembo, brembo max, quaro.. najgorsze do codziennego uzytku to brembo max mimo ze najdrozsze... textar miekki hamuje przyzwoicie dobrze bosch ciut twardszy rowniez dobrze hamuje , brembo dosc mocno zblizony do oem, brembo max wymaga rozgrzania by hamowal... quaro hamuje ciut slabiej.... testy testy i po testach wracam do oem :) f4e827d93f4b1a0egen.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
kilometry lecą i niestety tuningi sie odezwaly... :) rozerwalo koncowke charge pipe... rura szybko wymieniona zaprojektowałem już wzmocenie wykonałem... na dniach bede to wkladal.. jako alternatywa w glowie ulozone przejscie na wieksza srednice i aluminowy charge...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
170.000 serwis olej filtry... millers.... do wnętrza wpadły nowe dekory...f48ee70e9b5eb3c0gen.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niby drobne zmiany, a wnętrze dużo lepiej wygląda z takimi listwami.
Benzyna zamiast krwi...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
4d224037a568d00dgen.jpg

W kosmicznym skorcie... fotele wyposażone o pompowane ledzwie.... masa pracy7fb9dc859b67adaagen.jpg

Ale jest top :mrgreen:

Szacun! A podparcie lędźwiowe do wersji sport foteli tez się da? I do tego np elektryczne sterowanie?