Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Podczas diagnostyki poddał się frm3 szybki demontaż kolega temsky740 ogarnal na miejscu i smiga dalej :)
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

No o ile nigdy nie bylem fanem suvów, bo mi duże auto nie jest potrzebne, to jak patrze na zdjęcia twojej X1 to mam ochote już jechać i kupować :D. Może przesadzę mówiąc, że nie widzialem wcześniej e84 w mpaku, ale mega to wygląda! Może wezmę je pod uwagę przy zmianie auta. Jak wychodzi ekonomia jazy autostradowej po niemieckim

Authobahnie? :p

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :)

e87 118d: https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=210&t=369493

ex e87 116i: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=297577 :D

Opublikowano

no tu bieda wersja bez m paku ale z faktycznie ładniejsza sporo !!

spalanie podczas mojej jazdy okolo 9 ale jak sie jezdzi przepisowo mozna i 6 spokojnie zrobic :)

generalnie to samochod ktorym mam najwyzsza srednia predkosc ze wszystkch jakie mialem... :) na deske dojedzie po plazy... moto ciągnie extra. na mój użytek perfekt !

Opublikowano
Brzmi to wszystko bardzo kusząco! Sam zawsze wolałem niskie fury, ale taki X1 to bym brał w ciemno. Gorzej, że mogą być mocne restykcje wjazdu dieselkami za jakiś niedługi czas :(

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :)

e87 118d: https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=210&t=369493

ex e87 116i: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=297577 :D

Opublikowano
aca8db52c25d3e61gen.jpg

Dzięki Marku.... A tym razem szybka podmianka czuć różnicę.

Patrzę zerkam do galeri a tu co sie dzieje ...wleciał Logik ,całe audio czy tylko głosniki ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

i cyk 160kkm

nowe klocki brembo... do 4 tloka.... oryginal bmw wytrzymal 11kkm :) nie odczuwam różnicy względem oryginału jeśli chodzi o hamowanie.

olej filtry itp fotki nie robilem bo nie za bardzo jest czego :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

891b61323b45e715gen.jpg

Przód tarcze na fotkę się nie zalapaly. Ale są ori bmw wysle zdjęcia jak już będzie na aucie :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

8786be195eb00242gen.jpg

Wybaczcie że brudne dojazdy na motocross nie służą utrzymaniu czystości :roll:

Opublikowano

376c11d3e012453fgen.jpg Umyty:)

Różnica dźwięku jest naprawdę duża. Ale mam jeszcze z tylu w polce dodatkowe syczki . Numerów nie pamiętam.. zle sie kupić nieda pomarańczowa naklejka E 90 I jest ok

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Świetnie wygląda na tych zaciskach.
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
Było trochę przebojów.... okazało się że przewody sztywne są skorodowane przy nakretkach I nie udało się założyć tylnych oplotow.. więc do aso po przewody I jest pełen secie oplot w aucie sporo zabawy Ale jak już si3 powiedziało A:) to musi być:) 653b2b075d4024dcgen.jpg
Opublikowano
Myślę nad wnętrzem z alcantara al3 nie jestem pewien czy przy mojej eksploatacji zda egzamin... wg mnie to najlepsze wnetrze z możliwych.
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Finalna wersja wydechu:

aa5169be11c37611gen.jpg

Prosta rura seria usunięcie środkowego tlumika pod koniec przejscie na 3" najprzyjemniej pracujący klekot jaki miałem. Standardowo Xtreme project.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Finalna wersja wydechu:

aa5169be11c37611gen.jpg

Prosta rura seria usunięcie środkowego tlumika pod koniec przejscie na 3" najprzyjemniej pracujący klekot jaki miałem. Standardowo Xtreme project.

Nagrałbyś jak to klekocze :D

male-bmw-2.png