Skocz do zawartości

Pytanie odnosnie zakupu e46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy ta cena jest realna tz 3600euro http://www.autoscout24.de/home/index/detail.asp?ts=7251546&id=132armf22hu&source=as24_inseratsg_detail_ueberschrift

i czy np do 4000 euro jestem kupic w niemczech e46 bo u nas w porownaniu do tej gieldy w niemczech ceny sa kosmiczne praktycznie z 30 tys zlotych nie schodzi. Prosze o wypowiedzi i z gory dziekuje[/url]

Opublikowano

:shock: :shock: :shock:

Skoro jest ogloszenie to pewnie i cena jest prawdziwa.

Ceny e46 po ukazaniu sie e90 drastycznie poszly w dol.

Opublikowano

nie no napewno zeszly w dol :cool2:

E36 z konca produkcji sa drozsze niz E46 ciekawe :doh:

moje modele
Opublikowano
slepi jestescie?kolejny fake.nawet nie ma numeru tel.wyslesz maila to ci napisze o zaliczce
Opublikowano

kornelio my wiemy ale zalozyciel tematu chyba nie bardzo heheh :duh: :mad2: :mrgreen:

Jest tak jak Kornelio pisze kolejna podpucha...

moje modele
Opublikowano
  • Autor
dzieki za odpowiedzi tez mi sie to wydawalo sciemą.A moze sie orientujecie jakie sa realne ceny e46 z poczatkow produkcji w niemczech
Opublikowano
6k ojro

Tylko że za taka cene to chyba golas i w watpliwym stanie....

Opublikowano
e46 318 sedana smialo moze szukac.czemu to w watpliwym stanie?przeciez najstarsze maja 8 lat.co to bentley ze nie tanieje?bez przesady i zachwytu "co to e46 nie jest"...
Opublikowano

ja kupowalem w lipcu e46 w helmutowie

318, bezwypadkowa, w dobrym stanie, ksiazka, udokumentowany przebieg, klima, sportowe zawieszenie, obnizona i utwardzona, 18" felgi dalem 6 750 E

a cena wywolawcza byla 7 300 E kupowalem od sprzedajacego, nie przez zaden komis, z tego co widzialem to e46 z lat '98-99 mozna kupic w zaleznosci od stanu i wyposazenia za 6,5-8k E

jak znajdziesz cos poniezej to juz jest podejzane, nie licz na okazje!!!