Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znów zwracam się z prośbę o informacje na podstawie VIN:

WBADN61050GG87911

Ps.

Mam nadzieję, że to już ostatni raz :lol:

Z góry serdecznie dziękuję.

Pzdr. Adi

Adi
Opublikowano
540i

E39

1999/11

M62

Automatic

Tyle to ja też wiem, ale interesuje mnie np. tapicerka skórzana, czy wyszła już z fabryki w wersji dwukolorowej :D

Pzdr. Adi

Adi
Opublikowano
Na tej stronie są już 3 wątki o kodzie VIN :!: Nie mogłeś się pod któryś podczepić :?: Przez coś takiego robi się śmietnik :duh:

Zależy mi na tym kodzie, a jak podepnę się pod cudzy wątek to mogę zostać niezauważony :lol: A tak na serio skoro źle zrobiłem to dostanę ostrzeżenie. A jak dostanę to i tak będę miał o 2 mniej od Ciebie :mrgreen:

Możesz mi pomóc czy tylko uwagę zwracasz?

Pzdr. Adi

Adi
Opublikowano

Jeżeli twierdzisz, że nie będziesz się podpinał "pod cudzy wątek" to musisz mieć słabą pamięć. Chętnie udzielę Ci pomocy i przypomnę, że poprzedni wątek o VINie założyłeś właśnie Ty. Dokładnie 2 tygodnie temu :mad2:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=32825

Wątek ten jest ciągle aktualny i jakoś inni użytkownicy potrafią tam zadać pytanie.

Opublikowano
Jeżeli twierdzisz, że nie będziesz się podpinał "pod cudzy wątek" to musisz mieć słabą pamięć. Chętnie udzielę Ci pomocy i przypomnę, że poprzedni wątek o VINie założyłeś właśnie Ty. Dokładnie 2 tygodnie temu :mad2:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=32825

Wątek ten jest ciągle aktualny i jakoś inni użytkownicy potrafią tam zadać pytanie.

Ja zadałem w nowym wątku, bo dzisiaj jade oglądac auto i myślałem, że szybciej otrzymam od dobrej duszy informacje. Bardzo Cię to boli, że musiałeś oglądać 20 pikselowy nowy wątek? Nie musisz czytać go przecież, a scroll na myszy też Ci nie wytrze się od przewinięcia mojego wątku. Ale jak musisz to proszę bardzo, strofuj mnie dalej, ale ja nie zamierzam więcej śmiecić. Już i tak za dużo naśmieciłem polemiką z Tobą. Tak, też Cię pozdrawiam :)

Adi

Adi