Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy wie ktoś jaka jest różnica między m20b25 a m20b27???

meczy mnie to że ponoć mam 2,5l ale obrotomierz mam do 5tyś...

BMW JUST FOR FUN!!!
Opublikowano
jak masz ete to na głowicy (zakładając ze jest od ety) masz na takiej wypustce napis 2.7 ETA :D ZRÓB TE FOTKI ZOBACZYM CZY NUMERY BYŁY PRZEBIJANE :twisted:
Opublikowano

kurde miałem zrobic zdjecia na warsztacie telefonem ale mi siadł...na głowicy mam 2,5l, jutro wrzuce fotki to zobaczycie,

pozdro

BMW JUST FOR FUN!!!
Opublikowano

Może to jest Eta rasowana :?:

Podstawową przeróbką jest wsadzenie głowicy i kolektora dolotowego z M20 B25 (lub B23).

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
no własnie kolega ma racje jak masz na głowicy 2.5 wybite to może masz ete przerobioną,a to bardzo dobrze :twisted: zobaczym jeszcze co bedzie na numerach bloku
Opublikowano
kurde miałem zrobic zdjecia na warsztacie telefonem ale mi siadł...na głowicy mam 2,5l, jutro wrzuce fotki to zobaczycie,

pozdro

gdzie masz to napisane ??? ja u siebie nie zauwazylem - tylko ety maja napis 2.7 :)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D