Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam,

Chciałbym trochę odświeżyć swoja 6stkę. Najlepszą opcja wydaje się na początek nowy, czarny grill i felgi 20" (aktualnie jeżdżę na 19"). Mam jednak dylemat w temacie grilla: czy ktoś przerabiał wymianę na czarny model "jak z M6" (nerki podwójne przęsła z szerokimi odstępami)? Jest tego sporo na Allegro, ale nie bardzo chcę kupować jakieś chińskie podróbki.

Nie jestem w temacie, stąd prośba o doradzenie: co założyć i czy np. poliftowy oryginalny model nerek z M6 będzie pasował do przedliftowego F13?

Pozdrawiam

Zodiac

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Ja zmieniałem sam grill z chromu na czarny połysk. Chiński to nie wiem jak będzie ze spasowaniem i jakością...

Wydaje mi się że nerki nie były zmieniane, więc powinny lci pasować.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ja zmieniałem sam grill z chromu na czarny połysk. Chiński to nie wiem jak będzie ze spasowaniem i jakością...

Wydaje mi się że nerki nie były zmieniane, więc powinny lci pasować.

Chińczyk pasuje i wygląda bardzo dobrze jak na swoją cenę. Poza tym za te 200zł to można wymieniać raz w roku.

Stop hybrid go V8.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ten oryginalny wygląda dla mnie bardzo źle przez posrebrzane końcówki. Na samochodzie wygląda to jak tani tuning zza wschodniej granicy.

Sprawdzę w takim razie chińskie rozwiązanie w wolnej chwili, to imitujące poliftowe M6 (szerokie nerki).