Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie zastanawiam się nad wymianą halogenów na ori Ledowe. Znalazłem na forum, że wymagają kodowania (mam nadzieję, że do ogarnięcia przez bimmercode) ale czy pasują p&p do zderzaka sport line ?

Żarówki ledowe z aliexpress to porażka, świecą do przodu a nie na boki i nie mają wyraźniej linii odcięcia, ale czy te ori ledy faktycznie lepiej świecą od zwykłych halogenów ? Nie zależy mi bardzo na kwestii wizualnych tylko praktycznych, żeby lepiej doświetlało zakręty. Czy ktoś może wstawić jakieś zdj jak one świecą ? Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wyglądają dobrze i fajnie świecą, ale to doświetlanie zakrętów to pic na wodę.

Kodowanie pójdzie przez bimmercode.

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

Opublikowano

LED/Xenon w F30 swieca nieporownywalnie lepiej, niz halogen.

Halogen F30 w niektorych testach wychodzi najgorzej w porownaniu do halogenu w A4 i C-klasie.

Opublikowano
Rozumiem, chciałbym jeszcze tylko zobaczyć jak to oświetla drogę. Byłby ktoś na tyle uprzejmy i zapodał fotkę ? Nie mogę znaleźć nic na necie, wszędzie tylko zdjęcia samej lampy przeciwmgielnej a nie przestrzeni przed i obok samochodu :/
Opublikowano
Rozumiem, chciałbym jeszcze tylko zobaczyć jak to oświetla drogę. Byłby ktoś na tyle uprzejmy i zapodał fotkę ? Nie mogę znaleźć nic na necie, wszędzie tylko zdjęcia samej lampy przeciwmgielnej a nie przestrzeni przed i obok samochodu :/

Daj spokój, to świeci tak kiepsko, że o tym, że mam zainstalowane doświetlanie zakrętów dowiedziałem się po roku od zakupu auta, jak podjechałem pod jakieś lustro... doświetlanie zakrętów halogenami kompletnie nic nie daje...

Opublikowano
Też mam wrażenie, że to doświetlanie nie wiele daje, jak jest całkiem ciemno widać małe pole podczas doświetlania. Wizualnie lepiej niż halogeny. Jak wyżej pisali, podmiana, kodowanie i śmiga. Robiłem przez bimmercode
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wczoraj testowałem doświetlenie haligenami Led i w ciemnościach jest różnica.

W mieście raczej mało zauważalna.

Ogólnie coś tam jednak

dają.

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg