Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem polegający na tym że mam 750 z 12 cylindrami V, dwa przepływomierze itd. Warsztaty nie chcą zakładać zwykłej instalacji LPG bo "nie chodzi", czy ktoś ma jakieś doświadczenia z takimi przypadkami?

Może jakiś namiar na warsztat który umie to zrobić? Nie wydam na inst. LPG więcej niż auto jest warte!

Pozdro :modlitwa:

Michał 750
Opublikowano
Mam problem polegający na tym że mam 750 z 12 cylindrami V, dwa przepływomierze itd. Warsztaty nie chcą zakładać zwykłej instalacji LPG bo "nie chodzi", czy ktoś ma jakieś doświadczenia z takimi przypadkami?

Może jakiś namiar na warsztat który umie to zrobić? Nie wydam na inst. LPG więcej niż auto jest warte!

A ile teraz pali Ci to BMW? One podobno nie palą tak dużo...

Sekwencja do tego auta to podobno jakieś 4-5k

Pozdrawiam

Opublikowano

poszukaj moich starych postów.

Ja założyłem instalację w Łomży na Senatorskiej

2x parowniki i miksery na każdą stronę - 1 komputer, ale nie potrzebny, najlepiej działa jak go wyłączysz a silniki krokowe sam ustawisz (albo śruba zamiast silników) - ponieważ sondy L się szybko palą i gaz głupieje...

Instalacja chodziła 2 lata u mnie w zasadzie bez awarii (łącznie może z 3-5 strzałów) a potem sprzedałem auto ale wiem że nadal się dobrze spisywała...

Palił 18-22 litrów gazu na 100km

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

Opublikowano

Dzięki za szybką odpowiedź

Do Łomży trochę daleko, mieszkam z drugiej strony Wawy (Żabia Wola).

O spalaniu niewiele powiem, bo kupiłem wczoraj i nawet nie zatankowałem do końca (100L ??!!) :(

Może ktoś ma namiar na warsztat bliżej Wawy?

pzdr

Michał 750
Opublikowano
Dzięki za szybką odpowiedź

Do Łomży trochę daleko, mieszkam z drugiej strony Wawy (Żabia Wola).

O spalaniu niewiele powiem, bo kupiłem wczoraj i nawet nie zatankowałem do końca (100L ??!!) :(

Może ktoś ma namiar na warsztat bliżej Wawy?

pzdr

mnie się w Wawie nie udało... nawet jeden to miesiąc trzymał samochód (psując i kradnąc mi przy okazji kilka części)... Ogólnie nie polecam Warszawskich gazowników i "klimatników"... z tymi z któmy miałem okazję się spotkać wyrobili mi taką opinię... (3 gazowników, 4 zakłady napraw klimatyzacji)... chcieli 50% drożej i zazwyczaj psuli, a nie naprawiali...

Ale może coś się zmieniło - ja na szczęście od 2 lat nie mam potrzeby odwiedzania takich zakładów.. wszystko mam sprawne.. :mrgreen:

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)