Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czesc. Dzisiaj odebrałem moje bmw e90 do którego zakładali mi instalacje gazową stag 300 6 basic z wtryskiwaczami ac-w03 za 3000zł, butla 60l. I problem jest taki że obawiam się że montaż był na szybko i niechlujnie bo czytałem że te wtryski można zamontować pod kolektorem ssącym a u mnie oni powiercili wypustki na kable w plastikowej pokrywie silnika i wszystko jest na wierzchu. To lepiej wygląda brc na listwie u mojego brata w mercedesie c klasie :| ... Oceni mi ktoś tą robote? i czy da sie z tym coś zrobic..

:?: :oops:

zdjęcia; http://imgur.com/gallery/p3d02Bh

pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc

Edytowane przez biniu21
Opublikowano

Teraz to się dopiero zmartwiłem.. Niby dobry gazownik w Łodzi a tu chusteczka...

Te otwory trzeba było wiercić czy dało to rade jakby pod silnikiem zrobic? te acw03 to sa pojedyncze wtryski i podobno moze byc jeszcze lepiej niz na brc z tą listwą a tu sie zawiodłem..

Da sie to jakoś poprawic czy za duzo roboty? bo to moje pierwsze takie wymarzone autko i serce sie kraja:/ pozdrawiam