Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Miał ktoś taki problem lub podobny, auto z gazem rocznym, problem na gazie i benzynie.

Wyjasniam, robiłem vanosa w e65 750i bo był zatarty, po zrobieniu vanosa mam problem z opalaniem auta, długo kręci jak odpala to rzuca silnikiem. Mechanik zapewnia że wszystko jest ok, i to wina przepływomierz, cewek, sondy, wszystko jest wymienione na orginalne, i dalej jest ten sam problem. Komputer nie pokazuje żadnego błędu, emisja spalin wzorowa. Dzieje się tylko tak jak auto chodzi na ssaniu, i jak jest ciepłe przez 3 minuty, później jest ok.

Opublikowano
Zmień mechanika. Jedź do kogoś kto ogarnia te silniki. Skoro przed wymianą było ok to znaczy, że mechanik coś spartolił i zrzuca winę na sprawny osprzęt.
Im wolniej jadę, tym dłużej mnie widać...
Opublikowano
Ja bym już takiemu gościowi nie oddał auta do poprawek. Jedź do kogoś kto ogarnia te motory i niech oceni/poprawi po partaczu.
Im wolniej jadę, tym dłużej mnie widać...
Opublikowano
Opinie mam dobre, wszyscy go chwała. Może po prostu wdał się jakiś błąd w czasie pracy, każdemu się zdarza. 19 jadę zawieść na poprawkę zobaczymy co będzie i napisze co jest.
  • 1 miesiąc temu...