Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja do starego auta z 2002roku kupiłem 2 komplety michelin za 4400zł,wytrzymują dłużej i jazda na nich jest cicha i bezproblemowa,nic nie trzęsie itp,klocki tarcze tylko boscha zakładam,przecież to ja tam kieruje i żadna kasa zdrowia nie zwróci,ale janusze wiedzą lepiej do czasu :mad2:
Opublikowano
ja do starego auta z 2002roku kupiłem 2 komplety michelin za 4400zł,wytrzymują dłużej i jazda na nich jest cicha i bezproblemowa,nic nie trzęsie itp,klocki tarcze tylko boscha zakładam,przecież to ja tam kieruje i żadna kasa zdrowia nie zwróci,ale janusze wiedzą lepiej do czasu :mad2:

No tak... Kogo nie stać na opony za 4,4k pln jest "Januszem".

Dlaczego jeździsz prawie 20-letnim autem, a nie kupisz sobie najnowszego SUV-a. Przecież na bezpieczeństwie nie można oszczędzać.

Opublikowano

Aż tyle ich tam nie jeździ, bez przesady.

Idiotyczne jest proporcjonalne przeliczanie wydatków w stosunku do wartości samochodu, jeśli mowa o szeroko rozumianych "eksploatacyjnych"

W przypadku przytaczanych opon - kupię tańsze opony/używki po niemcu/szwedzie/norwegu bo przecież samochód jest stary i mało wart.

Opublikowano
No czasem te 20 latki są w cenie salonówek :D

Zabawa z 20 latką może nawet kosztować karierę.

Opublikowano
Zabawa z 20 latką może nawet kosztować karierę.

"Ta kariera" już dawno przebrzmiała :twisted: :wink: :mrgreen:

Zorba pozdrawia !!