Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich mam maly problem kuleje mi na wolnych obrotach az silnikiem rzuca a obroty to siegaja prawie 500 pomozcie nie wiem co robic mam 316 e36
Opublikowano

no mam podobnie, przy dohamowywaniu silnikiem i przy zwyklym wysprzeglaniu podczas jazdy chyba tez sie tak dzieje. co to moze byc? przeplywomierz? silniczek krokowy? g**wniane paliwo?

wtedy strasznie telepie cala buda, a obotomierz mam wrazenie ze spada do okolo 200-300 po czym sie podnosi gdzies do 700 i tak oscyluje i nie moze sie ustabilizowac. w zasadzie to od dzisiaj sie tak konretnie zaczelo dziac, wczesniej sporadycznie. zauwazylem tyle, ze i na cieplym i na zimnym sie tak dzieje, a kompletnie zgasl tylko raz.

dzieki

p.s. nie bijcie, jutro przeszukam forum konkretnie :D

Opublikowano
Prócz kopułki, palca, przewodów wysokiego napięcia czy nieszczelności za filtrem powietrza wpływ ma też układ wydechowy. Właśnie jestem po wymianie tłumnika i czuję poprawę w pracy silnika. Silnik chodzi równiej i płynniej

M-PAKIET

Colour ORIENTBLAU METALLIC

Skórka BEżOWA

8,5 l/100km w mieście