Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy ktos slyszal o kims kto umial by zakodowac wysokosc normalnie w trybie sport obniza sie auto o 1cm, a czy mozna to przekodowac zeby sie obnizal np o 3 cm
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano
Zeby nie zakladac nowego tematu. Czy jest mi ktos w stanie wyjasnic dlaczego jak sie zatrzymam, zgasze i zamkne auto to raz sie obniza, a raz nie? Oczywisty powinno byc to, ze po zatrzymaniu i zgaszeniu samochodu zawias powinien sie obnizyc do pozycji parkingowej.
  • 3 lata później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytałeś o to dlaczego raz się bmw opuszczało po zamknięciu a czasami nie , u mnie jest to samo raz się obniży po zamknięciu a raz nie , może ustaliłeś jakaś zależność tego 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ista dasz "nowe" wartosci i auto brdzie stac nizej. Chodzi jednak o to, ze raz po zgaszeniu samochodu auto sie obniza, a raz nie. Dla przykladu, parkujemy samochod, gasimy, wysiadamy, zamykamy i pozostaje w "gorze", po jakims czasie otwieramy auto i wtedy sie opuszcza. Innym razem robimy to co powyzej i juz zaraz po zamknieciu auto sie opuszcza.

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja zauważyłem że u mnie wysokość zawieszenia na postoju jest inna w zależności od ostatnio wybranego trybu jazdy. Np sport: nisko, comfort plus: b wysoko.