Skocz do zawartości

<t>AUTO POD SPRZEDAŻ Z USA</t>  

10 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do całego forum pytanie kupilem auto w USA A dokładnie f32 2015rok 68tys przebiegu auto będzie chwile przezemnie użytkowane lecz auto jest ściągane na probe czy da sie zarobic na takich importach.

I tutaj proszę o poradę do was auto posiadam w sport linie lecz jest uszkodzony przedni zderzak zastanawiam się czy warto dolozyc m pakiet zewnętrzny do sprzedaży czy zostawić w sportline?

Osobiscie kupilby ktos auto z dokładnym m pakietem gdyby wiedzial ze auto mialo w przeszłości kolizje?

Z góry dzięki wielkie za odpowiedzi

Opublikowano
Kazdy i tak sprawdzi, ze auto jest pokolizyjne/powypadkowe wiec mpak wyjdzie tylko na plus. Musisz tylko przekalkulowac czy Ci sie to oplaca bo z tego co piszesz to tylko przedni zderzak jest do wymiany.
Opublikowano
Kazdy i tak sprawdzi, ze auto jest pokolizyjne/powypadkowe wiec mpak wyjdzie tylko na plus. Musisz tylko przekalkulowac czy Ci sie to oplaca bo z tego co piszesz to tylko przedni zderzak jest do wymiany.

Tak auto ma uszkodzony prawy róg tutaj link do aukcji

https://www.copart.com/lot/24052199

I zastanawiam się jaki koszt bedzie dolozenie takiego m pakietu czy jest sens

Opublikowano
Jak na ten silnik to bardzo duży przebieg... Ja miałem podobny dylemat w 3 letniej F30 z 58tys km, ale zostawiłem oryginał sportline. Auto było w świetnym kolorku alpinweiss i fajne czarne smaczki jak felgi mperformamce wzór 405, czarne lusterka itd wraz z czerwonymi fotelami, tuningiem Dinan za killa tys. $. Sprzedawałem je 10 miesięcy. I co gorsza auto było już wtedy rok starsze.
Opublikowano
68tys przebieg duży tego jeszcze nie grali. To przebieg 250-300 uważasz za jaki ? 68 tys to można stwierdzić że nówka
Opublikowano

Tak uwazam ze nie jest to maly przebieg jak na ten konkretnie silnik. 68tys ale MIL! A na kilometry jest to ok 110tys km. Znajac wady tegoz motoru nie powiem zeby byl taki fajny, jak motory 3 litrowe. Kolega chcial kupic takie samo F30 ok 100 tys km przebiegu to strasznie rozrzad halasowal. Na forum mamy watek o silniku N20 i jego wadach. Polecam!

Ja mialem w swoim F30 328i 58tys KM! A to juz zasadnicza roznica.

Ogólnie gdyby mowa byla o silniku N55 to taki czy wiekszy przebieg to pryszcz. Nie neguje w zaden sposob auta z 1 postu, jedynie stwierdzam ze niestety BMW dalo plamy przy tym silniku.

Opublikowano
Zgadzam się, to silnik z nowej generacji tych mniej pancernych, trzeba liczyć się z kosztami po 50k km ale jak mamy na to rezerwę to tylko robić co trzeba, jeździć i się cieszyć.
Opublikowano
Zgadzam się, to silnik z nowej generacji tych mniej pancernych, trzeba liczyć się z kosztami po 50k km ale jak mamy na to rezerwę to tylko robić co trzeba, jeździć i się cieszyć.

Obyś miał rację, orientujesz się co tam trzeba zrobić poza pompą oleju i rozrzadem? Ogólnie auto dlugo nie będzie na pewno to tylko taka przejściówka na zimę bo docelowo chce kupić 435/335i no chyba ze trafię 430/330i poliftowe w m pakiecie to się nie będę zastanawial