Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ale się nakręcacie... a może za kilka lat nie będziecie mieli co kupić bo wszystkie będą miały podobne światła ? i wtedy rozumiem.... po co przepłacać skoro inne mają takie same światła :lol:

Moim zdaniem wszyscy idą w kierunku 1 cienkiej linii poziomej jako kompletu oświetlenia, które będzie działało w "inteligentny" sposób, oświetlając to, co ważne dla kierowcy (czy systemu autonomicznego). Jako że nauka designu nakazuje przejść płynnie z okrągłych "angel eyes" (w przypadku BMW) do "pasu świateł" , producenci jak BMW nie maja za bardzo wyboru i trzepią ten sam układ.

Lucid pokazuje mniej więcej czego można spodziewać się po designie i układzie oświetlenia w przyszłości.

• Odpowiedzi 428
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli narzekacie na wygląd g30 LCI to zobaczcie co nasz czeka...

https://spidersweb.pl/autoblog/nowa-seria-7-bmw-serii-7-brzydkie-bmw/

Rendery w tych czasopismach zawsze są dramatycznie brzydkie. Spodziewam się osobiście czegoś, co widać w mojej miniaturce, przy czym światła na 100% będą niżej. Oczekuje mega fajnego efektu, który będzie przypominał coś w rodzaju Royce Rollsa dla biedaków w wersji BMW :wink:

Jako fan ery Chrisa Bangle i aktualnego designu (wróciłem do serii 7 G11 LCI po 10+ latach przerwy od 2x E65), nie mogę się doczekać :)