Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chce wymienic glosniki w mojej Beci ale nie wiem jak zdjac oslony tylnich glosnikow... probowalem na wszystkie sposoby (oczywiscie nic na sile) nie chce nic zepsuc ani polamac... jezli byscie mogli mi powiedziec jak zdjac ta obudowe to bede wdzieczny..

Pozdrawiam

Opublikowano

chodzi o te siateczki na polce?? Musisz je wyciagnac uzuwajac troche sily

one maja takie 4 boczne zatrzaski ktore wchodza kilka milimietrow pod tym tworzym w zktorego ejst tam ta tapicerka.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
o te siateczki tez mi chodzilo ale dokladnie to chodzilo mi o oslony glosnika ale od strony bagaznika.. ;) ta oslone da sie zdjac ??
Opublikowano
o te siateczki tez mi chodzilo ale dokladnie to chodzilo mi o oslony glosnika ale od strony bagaznika.. ;) ta oslone da sie zdjac ??

Nie da sie odkrecic samej oslony od strony bagaznika (tego "pudelka"). Wyjmujesz siateczki z tylnej polki, odkrecasz 3 czy 4 sruby od gory i glosnik jest do wyjecia razem z obudowa od strony bagaznika.

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano
Bartek ci dobrze napisal.Siatke zdjac( odciagasz ja od szyby ku srodkowi-tam za zatrzaski bo tu przy kanapie jest nasuniety i musisz go wysunac do szyby ) odkrecasz srubki i dopiero lekko wyciagasz bo sa tam dodatkowo dwa zabko plastikowe- i koniec ( glosniki sa wkrecone w podlo rezonansowe tak wiec nie szarp go w bagarzniku)
Opublikowano
no moze ma skladane tak jak ja:P Ale to tez ciezko sobie poradzic samemu. Autko jest w coraz lepszym stanie wiec nie jest najgorzej. Zawieszenie jest ok oprocz jednego amortyzatora. Jutro czeka go malowanie.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl