Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Przez co może być tak, że jak z rana odpalam auto lub po dłuższym postoju to obroty nie są zbyt stabilne? Falują troche i potrafią zejść na taki niski poziom, że nawet auto zgaśnie. Gdy przejadę troche to problem znika. Błędów żadnych nie ma poza 202 i 203
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podwójny vanos? Jeżeli tak to z reguły on jest przyczyną. Wklej te błędy z inpa.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Pojedynczy vanos. Co może być nie tak, że zawsze mi inpa działało,a teraz wgl nie widzi auta? jest bateria off i zapłon off i nie da sie wybrać żadnych opcji bo błąd potem wyskakuje
Opublikowano
Odma,lewe powietrze,przeplywka,czujnik temperatury mnostwo rzeczy na kompa podjedz.
  • Moderatorzy
Opublikowano
... nie widzi auta? jest bateria off i zapłon off i nie da sie wybrać żadnych opcji bo błąd potem wyskakuje

Brak komunikacji, a dlaczego to już sam musisz dociec najlepiej metodą eliminacji. Sprawdź swoją INPĘ na innym aucie.

• Moderatorzy
Opublikowano
Działała, ale coś się posypało. Albo program/interfejs, albo coś w aucie. Więc albo podłączasz swoją INPĘ gdzie indziej, albo inną INPĘ u siebie i wtedy wiadomo już gdzie szukać.
Opublikowano
Usunięcie i ponowne zainstalowanie może pomóc? A jeszcze macie może jakiś skuteczny sposób na sprawdzenie szczelności całego dolotu?
  • Moderatorzy
Opublikowano
Usunięcie i ponowne zainstalowanie może pomóc?

Ja do tego celu przeznaczyłem starego lapka DELL D630 i instalowałem na czystym Win7 i do niczego innego go nie używam. Kiedyś czytałem jak ktoś się męczył z INPĄ i nikt nie znalazł sposobu na poprawną ponowną instalkę poza restartem windowsa, co nie oznacza, że u ciebie będzie tak samo.

A jeszcze macie może jakiś skuteczny sposób na sprawdzenie szczelności całego dolotu?

https://www.youtube.com/watch?v=w_-corNcoVY

i tu jeszcze jakieś czary :norty: