Skocz do zawartości

Spotify

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może macie pomysł jak zrobić żeby ikonka SPOTIFY była w mediach? Bo miałem ale znikło.
Opublikowano
Też to wczoraj zauważyłem, dłuższy czas nie używałem Spotify, ale nie miałem czasu się pobawić. Może wystarczy usunąć tel i na nowo go zainstalować. Będę miał chwilę to zerknę czy coś to da.
Opublikowano
  • Autor
Też to wczoraj zauważyłem, dłuższy czas nie używałem Spotify, ale nie miałem czasu się pobawić. Może wystarczy usunąć tel i na nowo go zainstalować. Będę miał chwilę to zerknę czy coś to da.

Robiłem. Nic nie dało. :( :( :(

Opublikowano
U mnie wczoraj było Spotify i nawet grało. :roll:
Opublikowano
Niestety, u mnie też zniknęła opcja Spotify. Masakra co za niedopracowany temat. Nie współpracuje z nowszymi telefonami, zacina się. Raz działa, raz nie. A teraz już totalny brak ikonki i możliwości połączenia. Co ciekawe u mnie też nie działa przez BT, a działało.
Opublikowano
Może mieć to związek z notorycznymi ostatnio awariami Connected Drive. Kilka tygodni temu np. przestał działać mi Carplay. Wrócił dopiero po interwencji, co oczywiście też od ręki się nie odbyło.
Opublikowano
  • Autor
Niestety, u mnie też zniknęła opcja Spotify. Masakra co za niedopracowany temat. Nie współpracuje z nowszymi telefonami, zacina się. Raz działa, raz nie. A teraz już totalny brak ikonki i możliwości połączenia. Co ciekawe u mnie też nie działa przez BT, a działało.

Podłączyłem kablem przez USB. Wyłączyłem odtwarzanie przez bluetooth. Wszystko już działa jak należy. Ikonka też jest. Telefon iPhone XS ale nie wiem czy to ma znaczenia jaki. :D :D :D

Opublikowano

może chcesz apple carplay :) nie będzie takich problemów :D

jak cos to priv

Opublikowano
Mi dziś ikonka wrócila i grało jak trzeba w navi biznes :)
  • 1 rok później...
Opublikowano
Może macie pomysł jak zrobić żeby ikonka SPOTIFY była w mediach? Bo miałem ale znikło.

Udało się rozwiązać problem ?

U mnie po kilku dniach użytkowania auta, zniknęła ikona Spotify.

Opublikowano
Wydaje mi się, że jak masz włączone Spotify w telefonie i odpalisz samochód, to się załaduje. Jak włączysz w telefonie po uruchomieniu auta, to już się ikonka nie pojawi.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry za odświeżenie tematu ale wczoraj napisałem do Bmw zapytanie dlaczego Spotify nie działa i otrzymałem odpowiedź, ze od lipca wyszła nowa wersja aplikacji która jest nie wspierana przez Bmw i właściwie to problem lezy po stronie spotify mi pomogło zainstalowanie starszej wersji spotify.

Dokladnie 8.5.36.747

Mam nadzieję, że komuś to pomoże

Opublikowano
Na srajfonie najnowsza wersja spotify ( 8.5.76.1146) działa, na id6 sprawdzone dzisiaj. Działa po chwili od wejścia do auta.
Opublikowano
Sorry za odświeżenie tematu ale wczoraj napisałem do Bmw zapytanie dlaczego Spotify nie działa i otrzymałem odpowiedź, ze od lipca wyszła nowa wersja aplikacji która jest nie wspierana przez Bmw i właściwie to problem lezy po stronie spotify mi pomogło zainstalowanie starszej wersji spotify.

Dokladnie 8.5.36.747

Mam nadzieję, że komuś to pomoże

Mi działa 8.5.66.1002.

Opublikowano
A czy ktoś ma natywną apke Spotify na ID7? ( Nie na Android auto)?