Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zauważyłem jeszcze, że to ix ma uszkodzone uszczelki w drzwiach. Poza tym zastanawiają mnie głośniki w podsufitce, to jest oryginalny montaż czy jakieś DIY?
Opublikowano
Dieselek ma sporą moc. :twisted2: A przebieg na desce nie zgadza się z tym co podaje sprzedawca. Kto kupuje auto, rejstruje i po 2 tygodniach sprzedaje. :doh:
Opublikowano

z tego co mi sie obilo o uszy to te e34 4x4 sa wadliwe jezeli chodzi o silnik

ale to moze tylko jakies plotki

na twoim miejscu dowiedzialbym sie o tym silniku wiecej

Opublikowano
Ogladałem jakiś rok temu tego ix'a...Znam właściciela.Rok temu wszystko było ok, auto śmiga głównie na trasie i z tego co wiem to bardzo dobrze sobie radzi z tym napędem.Kilka mniejszych Bmw nie dało mu rady na próbach sprawnosciowych :8)
Opublikowano
m_benz to co piszesz jest bez sensu. silnik to zwykle 2,5 r6... problemy tu sa gdzie indziej: w napedzie i zawieszeniu bo raz ze brak zamiennikow a dwa jak padnie skrzynia to nie kupisz drugiej za 500zl jak do zwyklej e34...
Opublikowano

ciekawe rzeczy piszecie ... :) akurat ten ix jest mój i mogę napisać że lakier jest napewno orginlny, z silnikiem nie ma problemów bo to zwykłe M50, uszczelka przy drzwiach się wytarła jak w każdej e34 czy e39, głośniki sa również orginalne i jest ich w całym aucie 10sztuk. Skrzynia biegów jest taka sama jak w zwykłej 525, przekładnia rozdzielająca moc na przód i tył jest po naprawie. Amory faktycznie do przodu są drogie jak diabli a te w aucie mają jeszcze b.dobrą sprawność.

- Bartek BKP - Ogladałem jakiś rok temu tego ix'a...Znam właściciela.Rok temu wszystko było ok, auto śmiga głównie na trasie i z tego co wiem to bardzo dobrze sobie radzi z tym napędem.Kilka mniejszych Bmw nie dało mu rady na próbach sprawnosciowych Cool - faktycznie mieliśmy okazję sie poznać na zlocie w Borsku. I faktem jest że ciężko jest znaleść inne auto które będzię miało taką trakcję jak ten ix.

pozdrawiam

tomek