Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie myślę sobie, że jak zamówią te magnesy to pewnie będą je chcieli gdzieś przetestować, więc tak czy siak będą takie auto potrzebować mimo tego że już mają wymiary.

Opublikowano
10 godzin temu, iKac napisał(a):

Wygląda na to, że 2 razy w roku przyjeżdżasz do Polski, tak?;-)

Dzięki wielkie za pomoc !

Samochodem  Tak 🙂

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 29.07.2024 o 14:14, iKac napisał(a):

W sumie myślę sobie, że jak zamówią te magnesy to pewnie będą je chcieli gdzieś przetestować, więc tak czy siak będą takie auto potrzebować mimo tego że już mają wymiary.

Ciekawe czy coś juz z tym fantem zrobili 😉

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja swoje zdjąłem z auta, bo co czwarte otwarcie drzwi odpadały-przy wyższej temperaturze otoczenia, a naprawdę przyłożyłem się do ich montażu. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak, ja je mam, używam bez magnesów - wchodzą na wcisk w między szybę a ramkę. Jak chcesz je przykleić to wtedy są nieco bardziej oddalone od szyby.

dopasowanie - idealnie nie jest, są szparki, ale funkcjonalnie spełniają swoje zadanie. Te za słupkiem c sa idealnie dopasowane, więc zakładam że jakbym w tylnych drzwiach zamontował zgodnie z instrukcją producenta - na magnesy, to też byłyby idealnie dopasowane.

Opublikowano
Teraz, iKac napisał(a):

czy ktoś ma szyby przyciemniane z tyłu i dodatkowo roletki przeciwsłoneczne? czy one w takim wypadku dają coś ekstra jeśli ma się przyciemnione szyby czy raczej są już zbędne?

Opublikowano
4 godziny temu, iKac napisał(a):

Ja mam, sprawiają, że nic przez nie nie widać patrząc z zewnątrz, zaś od środka dobrze izolują i dziecko może swobodnie podróżować nawet w pełnej lampie.

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Też mam i przyciemniane szyby z tyłu i roletki (choż nie dokoładane, a kupione z jakimś pakietem). Dzieci już za duże, ale dorośli mówią, że jak się zaciągnie roletki to jeszcze ciemniej. 🙂 🙂 🙂 

Edytowane przez Tomasz73