Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, prosze o Wasze zdanie na temat ringow w BMW E36 Coupe. Mam zamiar zalozyc w aucie, tylko chce wiedziec, jak jest to odbierane w kulturze kierowcow BMW??!! czy warto zmieniac wyglad czy tez nie. pozdrawiam
Opublikowano
Witam, prosze o Wasze zdanie na temat ringow w BMW E36 Coupe. Mam zamiar zalozyc w aucie, tylko chce wiedziec, jak jest to odbierane w kulturze kierowcow BMW??!! czy warto zmieniac wyglad czy tez nie. pozdrawiam

Nie poprawiaj fabryki :mrgreen:

Według mnie są super ,niektore przeciez bmki mają ringi fabryczne

Tak, ale nie w E36 :mrgreen:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
Dzieki za zainteresowanie, no zastanawiam sie nad takimi z Allegro, co sa za okolo 90zl, mysle ze juz calkiem calkiem bedzie to wtgladlo, tylko obawiam sie ze sam tego nie zaloze, trzeba reflektor rozebrac, a nie chce nic uszkodzic, najlepeij jak bym mial namiar na kogos na slasku co potrafi zalozyc takie rzeczy, bo chce ulepszyc wyglad mojego samochodu, a nie popsuc cos przy okazji!
Opublikowano

daj sobie spokuj z tymi z allegro - jesli sie uprzesz sprzedam Ci je za 50zl.

w nocy widac je super, w dzien wogole.

ja kupilem oryginalne z e39 ze swiatlowodami i moze sie pobawie w zalozenie jak bede mial wolna chwilke.

[email protected]

gg 1041

PROJEKT SZYBKA ETA STAGE 2

http://img516.imageshack.us/img516/8284/113863664644f590e20953anv7.jpg

Opublikowano
Ringi - fajna sprawa jak dla mnie.Jak bedzie więcej gotówki to pewnie założe,takie konkretne (nie połówki)
BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)