Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zrobiłem sobie retrofit z podstawowego CIC bez navi z małym ekranem na CIC high z navi z dużym ekranem. No i tutaj oczywiście problemik się pojawił bo nieaktywne jest navi na liście no i brak jest dźwięku (ani cd nie gra, ani radio, bt nie jest aktywny).

Oczywiście trzeba zakodować nową jednostkę do mojego auta i tutaj najważniejsze, czy jest szansa na jakąś pomoc jakim programem to zrobić (esys zapewne?) i jakieś naprowadzenie jak? Oczywiście chciałbym zrobić to we własnym zakresie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Potrzeba Ci esys+psdzdata i do tego do odblokowania navi pakiet kodów fsc pod twój vin.Żaden emulator nie jest potrzebny.

Mogę ogarnąć zdalnie bez problemu.

• Lubię to 1
Opublikowano

Mam działający esys, właśnie zamierzam się za to brać, tylko nie jestem pewny jakie kody powinienem dodać/zmodyfikować/usunąć w FA. No nic zaraz powalczymy :)

Jeśli można to prosiłbym o pomoc, które kody FA zmienić, mój vin C884166

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Samo kodowanie nie wystarczy. Musi być emulator lub ori kody FSC (koszt ok. 2k PLN).

Kody fsc za 2k pln to u ciebie pewnie do nabycia? :nienie:

Kody fsc do cica można już dawno samemu sobie wygenerować,i nie chodzi mi o mapę tylko pakiet pod swój vin.