Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Ktoś z Was może zmienił emblematy X5 i M w G05 na czarne?

Pytanie pomocnicze - czy owe X5 i M są takie same w F15?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czarne emblematy podobno nie istnieją jako oryginały - pozostaje jedynie zamówienie "zamienników".

Dostępne są jedynie M na błotniki - X5 od G05 chyba nie do dostania.

Zamówiłem czarny grill w BMW (jest w końcu dostępny jako część zamienna) - cena katalogowa: około 950 pln brutto - bardzo okazyjnie w porównaniu do zamienników.

Oryginalne czarne końcówki wydechów - cena katalogowa: 800 pln brutto za sztukę.

czekam :8)

Opublikowano
Czarne emblematy podobno nie istnieją jako oryginały - pozostaje jedynie zamówienie "zamienników".

Dostępne są jedynie M na błotniki - X5 od G05 chyba nie do dostania.

Zamówiłem czarny grill w BMW (jest w końcu dostępny jako część zamienna) - cena katalogowa: około 950 pln brutto - bardzo okazyjnie w porównaniu do zamienników.

Oryginalne czarne końcówki wydechów - cena katalogowa: 800 pln brutto za sztukę.

czekam :8)

Czyli jasno z tego wynika że znacznie taniej zamówić przy zamawiania samochodu. Ale fajnie, że są już dostępne.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

ja zmieniłem kolor swojego oznaczenia w inny sposób (Plasti Dip). Mimo, iż temat dotyczy innego auta, ale w tym aspekcie to bez różnicy :)

a6fbf8998119.jpg 4e7ba7d1b4d1.jpg 7d56784cccb5.jpg fb512bc6d5c0.jpg 779e41caf70b.jpg 0b10ae4637df.jpg f1fb0dda5e9c.jpg bdf9c66f0bd0.jpg