Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

nie jest to e90 a e82 ale Tu jest o milion razy więcej odwiedzających a zawias ten sam:)

mam mały problem, samochód podczas szybko pokonywanych zakrętów jest niestabilny tyłem, lekko podskakuje na nierownościach w zakręcie, też tyłem. Lekko go podbija na każdym dołku w zakręcie.

Dodam, ze amorki Bilstein B8 z przebiegiem 10 tys km, byłem na diagnostyce na dwóch stacjach i sprawność ich to około 85%. Sprężyny H&R.

Przy jeździe na wprost na pofalowanich asfaltu ale takich sporych też jest wyczuwalne lekkie podskakiwanie tyłu. Stawiał bym na coś z amorkami ale czy to aby możliwe?

Opublikowano
Hej , jeśli jest to e82 to tam fabrycznie nie ma stabilizatora z tyłu i tak to się objawia po zamontowaniu zawieszenia :oops:

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano
Hej , jeśli jest to e82 to tam fabrycznie nie ma stabilizatora z tyłu i tak to się objawia po zamontowaniu zawieszenia :oops:

Tam jest stabilizator to 135i