Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak zmienić język na wyświetlaczu z niemieckiego na angielski w E60 z 2005r? Jest opcja z językiem polskim czy nie ma co liczyć?

PS. Czy idzie w jakiś sposób wgrać nawigację do tego auta?

Edytowane przez shorty1988
"Jest kilka rzeczy na tym świecie, które są dla mnie świete. Moi przyjaciele, mój samochód, moja kobieta. Jeżeli zranisz którykolwiek z nich, módl się, by Bóg znalazl Cię przede mną."
Opublikowano
A czy nawigację idzie wgrać do auta z 2005r? Na allegro są płyty ale w opisie pisze że od roczników 2007
"Jest kilka rzeczy na tym świecie, które są dla mnie świete. Moi przyjaciele, mój samochód, moja kobieta. Jeżeli zranisz którykolwiek z nich, módl się, by Bóg znalazl Cię przede mną."
Opublikowano
A jak sprawdzić którą mam wersję?
Opublikowano

Wersja professional

Z tego co widziałem, nie ma u mnie dwóch wejść na płyty tylko jedno na CD/MP3 a navi potrzebuje wejścia DVD dobrze rozumiem?

Opublikowano
Wersja professional

Z tego co widziałem, nie ma u mnie dwóch wejść na płyty tylko jedno na CD/MP3 a navi potrzebuje wejścia DVD dobrze rozumiem?

Dokładnie.Może ktoś przełożył na business.Professional z tego co wiem jest z wyświetlaczem na całym dużym ekranie i dwoma napędami czyli DVD i CD a business z mniejszym wyświetlaczem na ekranie i tylko napędem CD.

Opublikowano
Nie ma ori bmw polskiego menu do navi w tym roczniku. Gdybyś miał po 2009 można wgrać od serii F. Ja tak mam. Ogólnie jak potrzebujesz navi to kup w Media coś tam niedrogo fajną navi z ekr. Dotykowym, aktualizacja korków, radary, objazdy itd. Będzie taniej i będzie Pan zadowolony! Ta od bmw to kicha kompletna jak na dzisiejsze czasy. Pozdrawiam.