Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Składam BMW Z3 3.0i 2001 i nie wiem pod co podpiąć wtyczki z załącznika. Znajdują się one w lewym górnym rogu, w środku samochodu pod deską. Jest tam taka duża kostka spinająca kilka czerwonych przewodów, pewnie zasilających i na tej kostce była duża opaska zaciskowa. Wygląda na to, że coś musiało być dopięte. Nie rozbierałem tego samochodu dlatego mam problem z tym tematem. Piszę w tym dziale ponieważ te samochody są chyba podobne? Dziękuję.

IMG_3505.md.jpg[/url]

IMG_3504.md.jpg[/url]

Opublikowano
Nie odpowiem od czego są te kable, bo nie wiem. Jednak to że są, nie oznacza, że muszą być do czegoś podpięte. Główna wiązka elektryczna ma dodatkowe kable, które w zależności od wersji wyposażenia mogą być wykorzystane lub nie. Jedna z tych wtyczek może być np do czujnika pedału sprzęgłahttp://www.realoem.com/bmw/pl/showparts?id=CN51-EUR-07-2001-Z3-BMW-Z3_30i&diagId=35_0252, którego u Ciebie nie ma z tego co widzę.
Opublikowano
Dziękuję. Dobra wiadomość. Auto jest z automatem. Jeszcze informacja o drugiej wtyczce i składam elementy pod kierownicą. Może są kolejne wskazówki?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.