Skocz do zawartości

Do czego służą wtyczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Składam BMW Z3 3.0i 2001 i nie wiem pod co podpiąć wtyczki z załącznika. Znajdują się one w lewym górnym rogu, w środku samochodu pod deską. Jest tam taka duża kostka spinająca kilka czerwonych przewodów, pewnie zasilających i na tej kostce była duża opaska zaciskowa. Wygląda na to, że coś musiało być dopięte. Nie rozbierałem tego samochodu dlatego mam problem z tym tematem. Piszę w tym dziale ponieważ te samochody są chyba podobne? Dziękuję.

IMG_3505.md.jpg[/url]

IMG_3504.md.jpg[/url]

Opublikowano
  • Autor
Cisza. Takie trudne?
Opublikowano
Nie odpowiem od czego są te kable, bo nie wiem. Jednak to że są, nie oznacza, że muszą być do czegoś podpięte. Główna wiązka elektryczna ma dodatkowe kable, które w zależności od wersji wyposażenia mogą być wykorzystane lub nie. Jedna z tych wtyczek może być np do czujnika pedału sprzęgłahttp://www.realoem.com/bmw/pl/showparts?id=CN51-EUR-07-2001-Z3-BMW-Z3_30i&diagId=35_0252, którego u Ciebie nie ma z tego co widzę.
Opublikowano
  • Autor
Dziękuję. Dobra wiadomość. Auto jest z automatem. Jeszcze informacja o drugiej wtyczce i składam elementy pod kierownicą. Może są kolejne wskazówki?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.