Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1200 zł samo programowanie, z testami na hamowni i testem drogowym 1500 zł u Goduli, dzwoniłem sie pytać o moje auto z 193KM można mieć 206KM.
Opublikowano
Nie opłaca się lepiej zmień sobie silnik na większy. Też nad tym myślałem co ty i doszłem do wniosku ze mija sie to z sensem
BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano

jak masz 2.0 pod maska to przed przeprogramowaniem zrób sobie dolot i wydech i dopiero chip tuning

jezeli chodzi o wydech to nie zakladaj zadnych strumienic ani uniwersalnych tlumikow bo mozesz tylko miec efekt odwrotny, pamietaj tylko tlumiki dedykowane do auta drogie no ale .... ja osobiscie polecam supersprint http://www.supersprint.com/homeuk.htm

Opublikowano
a w e36 1.6 chyba nic sie nie da zrobic hehe dzwonilem do vtg powiedzieli ze ten silnik nie jest podatny na przerobki - zastanowcie sie zanim kupicie BMKe z takim silnikiem
Opublikowano
Święta racja 1.6 nadaje sie tylko do przemieszczania sie do normalnej jazdy zadnych przeróbke itd bo mija sie z celem niestety, ale juz niedlugo moze cos innego :8)
Opublikowano
w 730 z 218KM wchodzimy na 233KM i 318 Nm cena u Goduli 1200zł.

jak się orientuje to Kraków. A wie ktoś gdzie w Warszawie lub w okolicy mogli by się nią zająć ?? wydaje mi się że zawsze to coś da a cena przystępna.

Opublikowano

z tego co ja sie orientuje to silnikach benzynowych bez turbo realny przyrost mocy to max 5 % - przy kosztach 1200zł to jest :duh:

ale mozna zrobic np tak - zebrac kilka osob z danym silnikiem - np 3.0v8 - zrobic w jednym samochodzie taki tuning - potem program z tego chipa przegrac na nowe czyste kosci - wtedy koszt sie rozklada na kilka osob - wie cjest duzo taniej ...

mam kogos kto by wgral ten program od goduli do innych kosci :cool2: