Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jak w temacie chciałem zachipować swoją 523i na 525i.Mam na myśle ze chciałbym wgrać ten sam program ponieważ z tego co pogrzebałem w internecie silnik tych dwóch jest identyczny nawet produkcja była w tym samym roku i miesiącu mowa o n52b25.Pytanie brzmi czy to jest możliwe bo to przyrost praktycznie 51 konia?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wszystko jest identyczne. Potrzebna jest wymiana, na przykład dolotu.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie pamiętam ile różnic tam było. Nie wiem czy w 525i nie było dodatkowej DISY, także wtedy wchodziłaby w grę wiązka. Należy sprawdzić kolektor wydechowy, chociaż wątpię czy był inny. DME raczej jest to samo.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najpierw to znajdź kogoś kto ci soft ogarnie a później dalej się zastanawiaj czy wogole jest warto o te parę PS

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W zależności od tego ile zrobisz sam, powinieneś zmieścić się w przedziale 600-1500pln

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano
Czy takie pare ps to nie powiem 525i ma 218 moja ma 177 różnica 51 koni wiec chyba warto by było a no i mam kogoś kto by mógł ogarnąć softa tylko mnie bardziej ciekawi co muszę wymienić by było to samo co 525i
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dolot.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam , też mam 177 km i chciałbym zmienić dolot , oraz wgrać orginalną mapę na 218 km pytanie co z 2 disą? Jest czymś sterowana ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem czy w 525i nie było dodatkowej DISY, także wtedy wchodziłaby w grę wiązka.

Przeczytaj temat

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik