Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie. Mam pytanko. Sprawdzilem juz bezpieczniki i zarowki i nie wiem co jest nie ma wstecznego wszystkie innne swiatla są. Nie wiem co jest ???? :mad2: :mad2: :mad2:

POMOCY.

Mial ktos juz taki problem ???

Edytowane przez Bandzior80
Opublikowano

... jeżeli to manualna skrzynia to jest on oznaczony nr 19 i jest wkręcony tu albo w zależności od wersji - oznaczony nr 18 i wkręcony w tym m-cu :

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HC11&mospid=47373&btnr=23_0575&hg=23&fg=15

koszt nowego oryg . - 41 zł / przynajmiej ja tyle płaciłem , ale warto zewżeć te dwa kbelki które do niego dochodzą , jak Ci napisali wcześniej , lubią śniedzieć , wtedy koszt to tylko robota z czyszczeniem ew. wymiana samych konektorów ...

Jeżeli ASB - to wyłącznik jest z lewej strony dżwigni pod maskownicą konsoli .

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
Przerabiałem ten temat u siebie. Nie działała mi wycieraczka i otwierane tylnej szyby. Powodem były przetarte kable do klapy, które są prowadzone po zawiasach w metalowych korytkach i właśnie w pobliżu nich potrafią się załamywać lub przecierać.
Opublikowano
Przerabiałem ten temat u siebie. Nie działała mi wycieraczka i otwierane tylnej szyby. Powodem były przetarte kable do klapy, które są prowadzone po zawiasach w metalowych korytkach i właśnie w pobliżu nich potrafią się załamywać lub przecierać.

Kolego ja tez mialem poprzecierane kable. I tylna wycieraczka mi szalala ale wszystko chodzilo tzn otwieranie bagaznika i szyby . Ale czy tam sa tez kable od wstecznego ??? Musze jutro zobaczyc ??

Pozdro

Opublikowano

Może być czujnik położenia wstecznego biegu.

Jest on wkręcony w skrzynie z prawej strony. Możesz go sprawdzić

łatwo łącząc przewody wtyczki która w niego jest wpięta w obieg zamknięty. Nie jest drogi w ASO.

sie ma